Profesjonelle

UTEBOKSER

OM OSS

Velkommen til AUSSENBOXEN Sp. z o.o.

AUSSENBOXEN prosjekterer og bygger individuelle staller, konstruksjoner knyttet til drift av staller og konstruksjoner på pæler – alt med høyeste omhu og dyktighet, egnet for hesteeiere i hele Europa. Vi vet hvor mye stallen din betyr for deg. Den er det stedet du har drømt om og jobbet for – det stedet der du kan holde hestene dine trygt og ta vare på dem.

Og hvis stallen bare er en arbeidsplass for deg, er den fortsatt det stedet der du vil tilbringe så mye tid som mulig. Det er her du lader opp batteriene, finner ro og jobber mot dine mål. Det er nettopp her at uforglemmelige minner blir skapt.

Dine hester er noe mer enn bare dyr, de er medlemmer i din familie og en stor del av ditt liv. Vi forstår dette. Derfor er hvert av våre prosjekter preget av sikkerhet, komfort, kvalitet, funksjonalitet og eleganse. Vi har erfaring med og kunnskaper om oppføring av staller og andre bygg på bestilling, og på den grunn har vi bygget langvarige relasjoner med kunder som har en klar visjon for hva det betyr å ha en hest.

Hver kunde leter etter noe annet når det gjelder hestestaller. Vi er i stand til å tilpasse hvert prosjekt til individuelle behov og budsjett.

Uansett om du ønsker å bygge en liten stall eller et enormt stallbygg, vil AUSSENBOXEN sette dine planer i livet. Vi er her for å lede deg hele veien til dette målet – fra de tidligste etappene med prosjektering til den dagen hestene dine blir plassert i stallen.

Vi benytter lenge utprøvde teknikker og materialer av høy kvalitet, slik at hver konstruksjon vi oppfører, gjenspeiler det høyeste nivået av kundebetjening og utførelseskvalitet.

Du er velkommen til å bli kjent med de presenterte prosjektene vi har utviklet for våre kunder for å finne inspirasjon for ditt eget prosjekt av en konstruksjon beregnet for hester. Når du er klar til å diskutere prosjektet ditt, ta kontakt med oss.

Fortell oss om dine ideer og hva du ønsker, da vil vår egen designer utvikle det utmerkede og enestående prosjektet ditt innenfor rammen av individuelt samarbeid.

Vi inviterer deg til samarbeid!

AUSSENBOXEN sp. z o.o.
LAST NED KATALOG
professionelle-aussenboxen

( GmbH )

professionelle-aussenboxen
professionelle-aussenboxen